צומת הפיל

זוג שעזב את דירת הפינטהאוז שלהם בהוד השרון והתקבץ

לדירת שני חדרים כ 55 מר' בתל אביב – סגנון אורבני תעשייתי

הזזנו את קיר המטבח – הקטנו את חלל האירוח , אבל ...

יצרנו מסדרון שממנו נכנסים לחדר השינה ( ולא דרך המטבח ) הרווחנו קיר ארונות לאחסון נוסף .

הריצפה מרוצפת פרקט עץ , הארונות בצבע הקיר . חדר הרחצה בצבעוניות שחורה ולבנה – את האלמנטים בחרנו בקפידה . מחיפוי הריצפה  דרך זכוכית האמבטיון שמחולקת לריבועים דרך גופי התאורה ...

חדר השינה תוכנן בקפידה בכדי שיענה לצרכי הלקוחות . מאיחסון לפינת מחשב עשויה ברזל , גופי תאורה לצידי המיטה ומיקום יחידת המיזוג .

המטבח בצבע שחור תוכנן בקפידה כולל האי שמתואם לעבודה וישיבה – פה נאלצנו לוותר על האיחסון .

חלל המגורים לא גדול , עדין פרקטי וקוזי . ספרייה עשויה ברזל שחור מלווה את הקיר המרכזי .

גופי התאורה האירוח ובדירה קולה נבחרו בצבע שחור לתת מיימד יותר תעשייתי

המרפסת רחבת ידיים מרוצפת גם אי באלמנטים בצבעים שחור ולבן פותחת את הדירה לנוף האורבני של תל אביב