בית פרטי בראשל"צ

בית פרטי בראשל"צ בן 2 קומות בסגנון טרדישינאל

בעלי הבית החליטו שהגיע הזמן לשיפוץ ומתיחת פנים בקומת הכניסה וחדר שינה הורים .

המשימה הייתה לחדש להבליט ולהלביש את הבית בסגנון הקיים

דלת הכניסה והשער לחצר הוחלפו . כמוהו גם השיש וחיפוי הקיר במטבח .

במרכז החלל הייתה הנמכת גבס עבור יחידת המיזוג . רבות דיברנו על ביטול ההנמכה , הזזת יחידת המיזוג לאזור הכניסה .יצירת הנמכת גבס אחידה עם ניתוק היקפי ופס שקוע במרכזו לאורך כל הבית מה שמחבר בין המטבח לחלל האירוח – וטוב שכך נעשה .

רהוט חדש גופי תאורה קיר טלויזיה מעוצב בנגרות שמסתיר יחידת מיזוג אנחית .

לחלל המדרגות נבחר גוף תאורה עם נוכחות וגובה , מעקות הברזל הוחלפו לזכוכית .

חדר השינה הסטנדרטי שכלל חדר מקלחת קטן וחדר ארונות הפך לסוויטה מלכותית מפנקת מרוצפת פרקט עץ , חדר רחצה מרווח אליו ניכנסים דרך 2 , חדר ארונות ופינת רביצה  .

התמונות מדברות בעד עצמן